Saturday, March 17, 2007

Coretan Diriku...

Sabtu - 17 Mac 07 : Dari pagi hingga ke tengah hari cuaca masih diselubungi gerimis yang kekadang lebat dan membuatkan saya terus menarik kain selimut... Tapi pukul 10 pagi da ada appoinment utk ke satu majlis pekahwinan sepupu saya hari ni...Ohh tidak,rasa macam liat saja nak bagun apatah lagi dengan cuaca yg begitu syahdu,...

Ku gagahkn jua sedaya tenaga yg ada utk terus ke bilik air,mandi,bersugi dan terus mengenakan pakaian yg sudah tersedia dari mlm semalm..Tapi keadaan terlalu letih sangat memandangkan saya baru sampai dari Kampung petang semalm..terus di sambut oleh sahabat baikku Sufian SAUJANA ke rumah akhi Frizdan d sri damansara...sesampai ja di sana,ada planning baru utk k UM melihat show UNIC besama anggota baru mereka Alan bekas penyanyi dari kumpulan Rast..

Untuk pengetahuan sahabat2 semua,sebenarnya malm sebelum saya pulang k KL saya main futsal,almaklumlah da lama tak jumpa bola..tu pun jenuh ligan (kejar) bola...penat saya dibuatnya sampai nak muntah hijau...tapi takpa kerana riadhah itu sbg ibadah cukupla sekadar kemampuan yg ada..

Sambung kembali kes pagi ni...alhamdulillah ada akhi Fairus,housemate pada Frizdan baru balik dari Kuantan bawa InTeam show d sana semalm..terpaksa tumpang dia k Dewan Serbaguna TTDi...alhamdulilah sempat sampai pagi tu juga,..apa lagi terus ambil jawatan selaku MC yg bertauliah (kononnya la...) terus menghiburkan para hadirin dan pengantin yang diraikan...sampai k petang terus balik dan sekarang tengah menaip ni.,...eheh tau tak di mana?? eheh di Ofis kawan..tumpang pc dia..jap lagi nak ke Serdang rumah abg Fadhli Fareast utk berjumpa dan buat latihan vokal...

doan semoga selamat sampai...dan ada masa lagi kita berjumpa dalam coretan sehari bersama YB (eheh Yang Bujang....) lawak ja ya...sebelum mengundur diri nak ucapkan kepada adik saya Ajwadi...tahniah dan MABRUK kerana berjaya memprolehi 5B dalam STPM baru2 ni...teruskan usaha dan jangan cepat mengalah...buat adik Nadia...SPM thun depan buat yg terbaik....

Siiru A'la barakatillah....ilal liqa..wassalam

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

assalamualaikum,
bz sungguh nampaknya kehidupan kebelakangan ni. peluang utk bertemu dengan ramai org harap2 dpt dimanfaatkan dengan sebaik2 nya. semlm sy menonton Nasyid Minggu Ini dan lagu 'Ahlan Bina' masuk dlm pencalonan baru. tahniah la yer dan semoga dpt kedudukan terbaik. Apa maksud 'Ahlan Bina'?

- Diana

3:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

waalaikumussalam, Diana

Ahlan Bina maksudnya, mari bersama kami (jom!).Terima kasih kerana prihatin dan ambil berat tentang Far East.

Ukhti Akhi.

11:35 AM  
Anonymous doublea said...

salam...maaf saya pelawat baru..ni ahli kumpulan fareast ke?tak biasa sngt...

8:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

yer...ni salah sorng anggota far east :) semoga dapat bersama2 kami...

6:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

ahlan bina tu dpt no 1 kan?

2:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

Keseluruhan nasyid ahlan bina tu pasal ape ye ?? ��

11:44 AM  

Post a Comment

<< Home